Част от пътното платно и тротоарът до спирка Журналист край

...
Част от пътното платно и тротоарът до спирка Журналист край
Коментари Харесай

Огромна опасност дебне шофьорите по пътя за Златните

Част от пътното платно и тротоарът до спирка „ Журналист " край Варна са пропаднали. Опасната дупка на пътя за Златни пясъци не е обозначена с табела или някакви сигнализиращи знаци. За да бъде обезопасен региона, изобретателни варненци са сложили котел за отпадък, ограден с лента.

„ Минавам непрекъснато, по 20 пъти дневно, дупката е огромна и никой не взима никакви ограничения. Страшно е. Пътищата са ужасни ", разяснява пред Българска национална телевизия таксиметровият водач Светломир Георгиев, който през летния сезон вози най-вече туристи към плажа „ Журналист ", към „ Аладжа манастир " или Златни пясъци.

По този път минават хиляди коли и туристи. Заради свличането, пешеходците са принудени да заобикалят казана, като се се движат по пътното платно, а рейсовете и колите попадат в тапи, до момента в който изчакват да преминат безвредно.

Спирка „ Журналист " е наоколо до дейното свлачище „ Трифон Зарезан ", което към този момент десетки години не може да бъде укрепено. Заради него продължава да е затворен и панорамният път Варна - Златни пясъци.

След подадения сигнал, от Община Варна обявиха, че мястото ще бъде обозначено и обезопасено до премахване на казуса, само че не се ангажираха с съответни периоди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР