Част от оръжията, които терористите от Хамас използваха по време

...
Част от оръжията, които терористите от Хамас използваха по време
Коментари Харесай

Израелски депутат: Част от оръжията, използвани от Хамас, са дошли от Русия

" Част от оръжията, които терористите от Хамас използваха по време на офанзивата от 7 октомври, са пристигнали от Русия ", това сподели депутатът от израелския парлаеммент (Кнесета) Зеев Елкин, представен от основаната в Еврейската дъжрава медия нюзру.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 534
" Не съм уверен, че ние не разполагаме с съответна информация по какъв начин тези оръжия са се озовали у екстремистите. Ние също нямаме данни по какви канали Хамас се е сдобила с тези оръжия ", добави законодателят.

 
Според парламентариста доста е евентуално в оръжейните доставки да има пръст Иран.

По думите на Елкин: Нашата страна би трябвало да осъзнае обстоятелството, че Москва е трансформирала политиката си. Русия подписа стратегически съюз с Иран поради войната в Украйна. И както Ислямската република оказва помощ на Русия, по този начин и Москва оказва помощ на Техеран.

" Ние би трябвало да създадем доста и съществени промени във връзка с политиката си към Руската федерация ", сподели още депутатът в Кнесета.

Елкин е роден през 1971 година в Харков. Той се репатрира в Израел през 1990 година За пръв път Елкин стана народен представител в Кнесета през 2006 година От 2015 до 2022 година той заемаше разнообразни министерски постове в държавните управления на Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и,  Ганц Бени Ганц и Яир Лапид.

Елкин сега е народен представител от партията на някогашния министър председател Ганц Национално единение.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР