Част от най-големите хотелиери в България не успяха да учредят

...
Част от най-големите хотелиери в България не успяха да учредят
Коментари Харесай

Хотелиерите не успяха да учредят днес новата браншова организация

Част от най-големите хотелиери в България не съумяха да учредят през днешния ден новата браншова организация. Това оповестиха за TravelNews представители от бизнеса. Причината е, че не са се разбрали за правилата, концепциите, задачите и ръководството за нейното основаване.

Събранието се състоя в " Гранд хотел Милениум " в София. На него пристигнаха представители на " Албена " АД, Венцислав Танчев (собственик на хотелите „ Модус “ във Варна и Wave resort край Ахелой), Веселин Данев (собственик на хотелите " Сол Луна Бей Ризорт " в Обзор, Melia Grand Hermitage в Златни пясъци, Melia Sunny Beach и " Сол Несебър Ризорт " ), на Гриша Фиданов (собственик на " Грифид хотелс " в Златни пясъци), Лъчезар Тодоров ( " Тера уей инвестмънт груп " на някогашния началник на " Лукойл България " Валентин Златев, което сдружение има хотели в София и по морето), НИКМИ (строителна компания, която има " Гранд хотел Милениум София ", " Гранд хотел София " и още няколко хотела в София и по Черноморието), Милко Рушанов (съдружник в MPM хотели по летните и зимни курорти), видя екип на TravelNews на място.

Медии не бяха поканени на учредяването на новата организация. Те не бяха позволени даже извън пред залата, като защитата изгони екипа на TravelNews, " тъй като хотелът бил частна благосъстоятелност " ( " Гранд хотел Милениум София).
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР