Част от народните представители се подиграват изключително гадно и нагло

...
Част от народните представители се подиграват изключително гадно и нагло
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Част от депутатите се подиграват гадно и нагло с моя народ

" Част от народните представители се подиграват извънредно гадно и безочливо с моя народ. Опитват се безусловно нелегално да трансформират разпоредбите за гласоподаване и да фалшифицират резултатите от всички последващи избори.

Бързината, с която пробват да го създадат, е показателна за желанията им. "

Така разяснява в профила си във фейсбук готвените промени в Изборния кодекс депутатът от " Продължаваме промяната " Христо Петров, известен и като Ицо Хазарта. Те бяха признати на среднощно съвещание на правната комисия на Народно събрание на второ четене, подкрепени от така наречен хартиена коалиция - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия.

От Политическа партия и Демократична България към този момент оповестиха, че отхвърлят да вземат участие в съвещанията на Народното събрание поради готвените противоречини промени в технологията на гласуването. А по-късно в петък

Ицо Хазарта афишира още и че ще взе участие в този митинг.

" Като депутат моят дълг в Парламента е да застана против тази безочливост. Като човек и като българин - да отида през днешния ден в 18:30 часа на митинга пред Народното събрание ", написа той.

" Мръсната машина би трябвало да бъде спряна ", приканва депутатът от Политическа партия.

Ето и целия текст:

Измина първият месец на новия Парламент. Подхождам към работата си отговорно и хубавото е, че това носи резултати. На днешния ден желаех да дам доклад за свършеното от мен и сътрудниците ми - за законопроектите, които внесохме и приехме, както и за резултатите от битката ми за възстановяване на живота на децата в ЦНСТ.

Вместо това събитията ме принуждават да направя нещо друго.

Част от народните представители се подиграват извънредно гадно и безочливо с моя народ. Опитват се безусловно нелегално да трансформират разпоредбите за гласоподаване и да фалшифицират резултатите от всички последващи избори. Бързината, с която пробват да го създадат, е показателна за желанията им.

Да се присмиваш и да подценяваш опциите на няколко милиона българи е отвратителна безочливост.

Да се изплюеш в лицата на над един милион българи в чужбина (след като си ги изгонил оттук) е закононарушение.

Като депутат моят дълг в Парламента е да застана против тази безочливост. Като човек и като българин - да отида през днешния ден в 18:30 часа на митинга пред Народното събрание.

Мръсната машина може и би трябвало да бъде спряна.


Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР