Част от надлез се срути на пътя край град Девня,

...
Част от надлез се срути на пътя край град Девня,
Коментари Харесай

Какво е състоянието на жените, чийто автомобил бе затиснат от срутил се надлез

Част от надлез се срути на пътя край град Девня, в региона на най-големия цех за произвеждане на сода у нас

Товарен автомобил, пренасящ екскаватор, съборил част от железобетонното оборудване, до момента в който прекосявал под него, напомня

Една от плочите се стоварила върху кола, движеща се зад камиона. При случая има двама потърпевши - дами на възраст 41 и 61 години, сподели кметът на Девня Свилен Шитов. Те са майка и щерка. Специални екипи с часове организираха интервенция по изваждане на една от ранените от колата. От лечебното заведение, в което са настанени ранените, обявиха, че краката им са съществено потърпевши.

„ Около 9.10 часа е получен сигнал за ПТП на пътя Суворово - Девня”, изясни Петко Камбуров, шеф на бранш „ Пътна полиция”-Варна.

Тестовете за алкохол и опиати на водача са негативни.

Със случая се зае Районната прокуратура във Варна. Оттам оповестяват, че работата по досъдебното произвеждане продължава под управлението и надзора на Териториално поделение – Девня. Изясняват се аргументите, довели до тежкия случай. Предстои назначението на голям брой експертизи.

„ Надявам се, че органите ще открият аргументите и това кой е отговорен и каква тъкмо е вината”, сподели Свилен Шитов - кмет на Девня.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР