Част от магистрала Европа може да бъде пусната до края

...
Част от магистрала Европа може да бъде пусната до края
Коментари Харесай

Шишков: Част от магистрала Европа може да бъде пусната до края на годината

Част от автомагистрала " Европа " може да бъде пусната до края на годината. Това заяви служебният районен министър Иван Шишков, който дружно с вътрешния министър Иван Демерджиев инспектираха строителството на автомагистралата.

``Има отчуждителна процедура, която би трябвало да се направи, която да бъде призната с новия градоустройствен проект на Драгоман. Оказа се, че към 150 метра преди граничния пункт би трябвало да се правят строителни действия, като задачата на служебното държавно управление е непосредствено от автомагистрала " Европа " да се влиза в пункта``, изясни Шишков

" Надяваме се и до Нова година най-малко чат от трасето да бъде пуснато, въпреки и на биндер, защото последния пласт най-вероятно изискванията няма да разрешават, чисто климатични. Но каквото е допустимо, вредите, които са много огромни и като планиране и като закъснение, каквото е допустимо в границите на закона и на сигурността на придвижването, ще бъдат поправени ", добави още той.

" Всички знаем какъв брой е належащо в пиковите моменти да има места за паркиране на тежкотоварните камиони. Още повече, че тук се касае за автомагистрала. За да се реши казусът и безпроблемно да действа пункта, паркирането е значим въпрос. Той не беше организиран. Набелязали сме стъпки за цялостното му решение. Така, че да се намерят паркоместа, които напълно да задоволят потребностите на пункта и да не се стига до камиони, паркирани на пътнато платно ", добави министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР