Част от лидерите на Продължаваме промяната (ПП), които в началото

...
Част от лидерите на Продължаваме промяната (ПП), които в началото
Коментари Харесай

Александър Дунчев: В ПП има задкулисие, слагат службогонци на първите места

" Част от водачите на " Продължаваме промяната " (ПП), които първоначално желаеха да ме употребяват поради зелената ми интензивност като зелена значка на смяната, преди година схванаха, че не съм просто зелена значка, а човек, който фактически води зелени борби. Част от управлението видя, че това е рисково, защото не се припокрива с визията на водачите това да е лява партия с стопански ползи. Започнах да демонстрирам, че партията на смяната може да бъде и зелена активистка ".

Това сподели пред БНР Александър Дунчев от Политическа партия.

И добави, че очевидно главните водещи хора в управлението на Политическа партия не са вярвали в зелената концепция.

В предаването " Хоризонт за вас " Дунчев даде образци за задкулисие в Политическа партия:
" Как по този начин бяхме дали обещание на Европейската комисия да ограничим въглеродните излъчвания, а внезапно всички се извъртяха? Как по този начин сме за правосъдна промяна, а никой не искаше да върне втората инстанция и се договаряха да се пазят други дела и ползи? Има и по-брутални образци, само че не желая да опетнявам сътрудниците, тъй като нямаме друга опция. Политическа партия и Демократична България са единствен късмет за България ".

По думите му през последната година и половина се води апокрифна война сред него и част от водачите на Политическа партия дали да има същински зелени дела в Промяната, или не:

" И в случай че водачите бяха излезли и споделили, че не желаят тези зелени дела, нямаше да се стигне до абсурда. Те желаят да употребяват имиджа, който съм основал като зелен деятел, само че не желаят да извършват зелените дела, за които се боря ".

Той беше безапелационен, че не се интересува от постове и от власт, а от това политиците да се борят за зелените дела.

" За да има баланс сред службогонците, по-оперативните и хората, които гонят дела, би трябвало да се избират лъскавите хора на първите места, които са положителни продавачи на лъскави хрумвания, само че и да се избират такива, които всеки ден се потвърждават с делата си ".

Според него около последните кавги хората са прогледнали, станали са по-критични и са почнали да задават въпроси, които до момента не са били поставяни.

" Промяната ще се случи, когато повече хора станат по-смели, задават по-смели въпроси и търсят отговори, борят се за идеите си. Ако всички надигнат глава и стартират да се борят, за една година България може да стане водеща страна ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР