Част от констатациите в резолюцията на Европарламента за върховенството на

...
Част от констатациите в резолюцията на Европарламента за върховенството на
Коментари Харесай

ВМРО видя безпардонна намеса във вътрешните работи на България

" Част от констатациите в резолюцията на Европарламента за върховенството на закона и правовата страна у нас дават отговор на реалност, част от тях не дават отговор, а част желаят да основат подправена реалност. Това съобщи в студиото на Българска национална телевизия заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и съпредседател на ПГ " Обединени патриоти " Искрен Веселинов минути след гласуването на документ.

" Под маската на върховенството на закона ни се предлага резолюция, която декларира, че в България има проблем с малцинствата. Призовават ни да осъществим решение на Европейския съд, което желае регистрирането на македонско малцинство. Има заявления, че погазваме правата на ромите - за това, че са изселени ромите от Войводиново, макар че знаем какво стана там ".

По думите му " всичките текстове на либералите, зелените и социалистите останаха в действие " и огромна част от тях имат за цел " да клеймят България и да прокарват джендър идеологията ".

" Съществува рецензия към Конституционния съд, което е безпардонна интервенция във вътрешните работи на България ", безапелационен беше Веселинов. Според него " през днешния ден се подменя същността на Европейски Съюз ".

" Много е значимо да се знае, че левият диктат трансформира пълзящо идентичността на Европейски Съюз ", заключи той.

Според Веселинов, част от рецензиите в резолюцията са справедливи, а други са хиперболизирани.

" Една част от декларацията съдържа " тъй като се твърди, че " или " тъй като се споделя, че "... Реални са проблемите със правосъдната система, битката с корупцията - това са проблеми, които са знайни, те се регистрират и по тях се работи. А има неща, които са за натъркване на носа на политическия съперник, и това също би трябвало да ясно ".

Веселинов акцентира, че става дума за " остарял способ, когато казусът от вътрешната страна се изнесе на открито, с цел да се придаде по-голяма тежест на хората, които задават този проблем ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР