Част от желаещите да присъстват на тържествата на Шипка по

...
Част от желаещите да присъстват на тържествата на Шипка по
Коментари Харесай

Полиция затвори пътя към Шипка, след като коли задръстиха 15-километровия проход до върха

Част от искащите да участват на тържествата на Шипка във връзка 146-тата годишнина от Освобождението на България паркираха колите си край пътя и потеглиха пеш нагоре. Други пък обръщат колите и се връщат, с цел да намерят някъде място за паркиране.

Безпрепятствено към Паметника на свободата могат да стигнат единствено велосипедистите.

Времето в прохода Шипка е облачно. Температурата на върха е към три градуса. Транзитният трафик през прохода Шипка е стеснен от нощес и се пренасочва през Прохода на Републиката. 

Честванията по случай националния празник на България и 146-ата годишнина от Освобождението, проведени от Община Казанлък, ще стартират в 11:00 ч. в подножието на монумента. В тях ще се включат президентът Румен Радев и ръководителят на Народното събрание Росен Желязков.

След 11.30 ч. президентът ще одобри почетния строй на представителните елементи на Българската войска, а в 11:50 часа ще произнесе слово. Тържествено слово пред Паметника на свободата ще произнесе и ръководителят на Народното събрание Росен Желязков, под чиито патронаж се организират честванията, осведоми пресцентърът на Народното събрание.

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР