Част от играчите на Челси бяха изненадани от Баба Марта

...
Част от играчите на Челси бяха изненадани от Баба Марта
Коментари Харесай

Баба Марта изненада Челси навръх 8-ми март

Част от играчите на Челси бяха сюрпризирани от Баба Марта в ранните часове на 8-ми март. След успеха си над Борусия (Дортмунд) с 2:0 в осминафинален реванш на Шампионската лига, футболисти на „ сините “ получиха обичайни български мартеници. Те им бяха подарени от известния футболен държавник Кирил Евтимов, който изгледа триумфа на лондончани от първите редове на „ Стамфорд Бридж “.

С бижу от бели и червени конци се снабдиха вратарят Кепа Арисабалага, както и бранителите Марк Кукурея (избран за състезател на мача с Борусия), Рийс Джеймс и Калиду Кулибали. За страдание на мениджъра на Челси Греъм Потър за него не остана мартеница.

47-годишният експерт обаче е получил увещание от Евтимов, че ще получи такава, в случай че тимът му успее да преодолее четвъртфиналите на Шампионската лига. Подаряването на мартеници на известни персони в международния футбол е традиция на Кирил Евтимов. В предишното и други играчи на Челси са получавали пролетния знак от него. Сред тях са Оливие Жиру, Гари Кейхил, Давид Луис и др.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР