Част от играчите, които станаха световни шампиони с националния отбор

...
Част от играчите, които станаха световни шампиони с националния отбор
Коментари Харесай

Световни шампиони от 2006 година дариха линейки за борбата с COVID-19

Част от играчите, които станаха международни първенци с националния тим на Италия през 2006 година, проведоха благотворителна самодейност за събиране на средства за битката с COVID-19 в родината им.
 Играчите на всички испански тимове ще бъдат тествани за ковид
Играчите на всички испански тимове ще бъдат тествани за ковид

Шефовете на Лигата възнамеряваха да проведат среща и с представители на Асоциацията на футболистите

Алесандро Дел Пиеро и Фабио Канаваро се включиха онлайн в " Инстаграм ", с цел да опишат повече за своята фондация. Те разкриха, че със събраните средства към този момент са закупили четири съвременни коли за спешна помощ, които са предоставени на Червения кръст, с цел да бъдат употребени съгласно потребностите в борбата с ковид.

" Много съм благополучен и горделив да споделя, че дружно с моите съотборници от международното състезание през 2006 година и с помощта на вашата поддръжка, успяхме да купим и да дарим 4 коли за спешна помощ на Италианския червен кръст. Те са ултра съвременни, оборудвани с нужните системи за био отбрана.

След края на пандемията (дано е скоро) те ще могат да се употребяват като естествени коли за спешна помощ. Номер 4 е знак от ориста, като международните трофеи, извоювани от Италия. Бладодаря на всички, тъй като показахме огромната изгода от това да бъдем страховит тим ", показа Дел Пиеро на профила си.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР