Част от хората, които аргументираха зелената версия за парк Пирин,

...
Част от хората, които аргументираха зелената версия за парк Пирин,
Коментари Харесай

Каракачанов убеден, че еколозите откровено лъжат за Банско

" Част от хората, които аргументираха зелената версия за парк " Пирин ", искрено лъжат. Няма опция да се застроява нещо друго, с изключение на втората кабинка над Банско ", разяснява пред НоваТВ зам.-министърът и министър на защитата Красимир Каракачанов.

Според него, на хората в Банско им е писнало някой да приказва от тяхно име и поради това идват в София на митинг. Той смята, че " казусът с лифта е стопански и той би трябвало да бъде решаван. Ако нямаше безусловно безсмислено опониране против този план, той щеше да мине и да си замине още преди месец и половина-два ".

Процесът за Каракачанов е явен. " Първо организационен проект, по-късно капиталово желание. И в случай че в това капиталово желание има нещо отвън лифтове и спортни уреди, аз персонално ще гласоподавам против него и ще се извиня ", изяснява Каракачанов.

" На хората от Банско и на хората от целия район на Пиринска Македония им омръзна една хрупа хора да приказват от тяхно име и " да се грижат за техните ползи ", разяснява вицепремиерът.

" За разлика от София, в региона на Благоевград безработицата е по-висока, опциите да си намериш работа и да получаваш прилична заплата са по-малки. Защо хората от жълтите павета не отидат на място, с цел да приказват с хората, които живеят в Банско, Разлог, Симитли и Добринище и да им кажат: " Хайде още известно време да останете без работа, с ниски приходи, тъй като ние считаме, че има огромна заплаха за планината Пирин ", изяснява Кракачанов. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР