Част от футболистите на ЦСКА - София посетиха Преслав Йорданов

...
Част от футболистите на ЦСКА - София посетиха Преслав Йорданов
Коментари Харесай

Футболисти на ЦСКА - София с жест към Преслав Йорданов след тежката контузия

Част от футболистите на ЦСКА - София посетиха Преслав Йорданов в болничното заведение след тежката травма, която нападателят на Пирин получи по време на мача сред двата тима от 27-ия кръг на efbet Лига. Днес Иван Турицов, Енес Махмутович и основният физиотерапевт Иван Христов отидоха при някогашния състезател на " алените " с фланелка, подписана от целия тим.

Таранът на " орлетата " се сблъска неприятно с Махмутович през второто полувреме, в резултат на което е с фрактура на четвъртото ребро и непълен пневмоторакс.
 Удар по Пирин! Откараха в болница Преслав Йорданов след дуела с ЦСКА - София Удар по Пирин! Откараха в болница Преслав Йорданов след дуела с ЦСКА - София
" На терена сме противници, в живота демонстрираме почитание, съпричастност и човещина. 

Днес Иван Турицов, Енес Махмутович и основният физиотерапевт Иван Христов посетиха в болничното заведение Преслав Йорданов, който пострада тежко в мача сред ЦСКА и Пирин. С теб сме, Преславе! ", написаха от " Армията ".

Снимка: " Facebook " на ЦСКА - София

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР