Част от футболистите на ЦСКА бяха главни действащи лица по

...
Част от футболистите на ЦСКА бяха главни действащи лица по
Коментари Харесай

ЦСКА получи заслужена оценка, предстои да я защити и да вдигне титлата

Част от футболистите на ЦСКА бяха основни настоящи лица по време на награждаването за " Футболист на годината ".

Капитанът Юрген Матей даже получи цели три наградата - за най-красив гол, за най-хубав на своята позиция и за най-хубав чужденец. Последният раздели с различен доста значим състезател на " алените " - Жорди Кайседо.

Георги Йомов пък влезе в влиятелната тройка за най-хубав футболист на 2021-а.

Треньорът Стойчо Младенов пък е първи подгласник на спечелилия премията Илиан Илиев.
 Георги Чорбаджийски: Брат ми е за образец, допускам, че ЦСКА ще победи Стал
Георги Чорбаджийски: Брат ми е за образец, допускам, че ЦСКА ще победи Стал

Мачът е в петък

Казват, че здравият труд постоянно се отплаща. През миналата година пролича, че 31-кратният първенец е направил още една крачка от развиването си и към този момент е доста покрай върха. А изброените оценки са плод на доста работа от всеки един в клуба.

Защото както Матей, по този начин и Кайседо, и Йомов имаха слаби мачове през миналите 12 месеца, няма по какъв начин без такива. Но пък във значимите моменти бяха покрити от своите съотборници и дружно се оправиха с компликациите. По този метод завоюваха Купата на България и дадоха на почитателите цели 12 европейски вечер в една от най-дългите акции в клубната история въобще.

Когато пък се видя, че нещата в груповата фаза на Лига на конференциите не вървят, треньорското управление доста ловко смени целта на шампионата и догони откъсващия се към нова купа Лудогорец.
 Греъм Кери дойде в лагера на ЦСКА
Греъм Кери дойде в лагера на ЦСКА

Феновете си отдъхнаха

На церемонията нощес ЦСКА получи заслужена оценка.

С наградите безспорно настроението в тима ще се повиши. Сега обаче следва по-важната част - да бъдат предпазени.

Годините на пауза без шампионска купа станаха прекалено много и все още това е огромната цел. За мнозина даже единствената.

Повечето юноши в академията на клуба не си спомнят ЦСКА първенец в съзнателния си живот. Ако актуалният тим успее да върне купата в София, то всеки един футболист и чиновник в клуба ще изпише името си със " златни " букви.
 Звезда на ЦСКА с съществена роля за прехвърлянето на Пламен Гълъбов
Звезда на ЦСКА с съществена роля за прехвърлянето на Пламен Гълъбов

Яник Вилдсхут е убедил бранителя

Тези момчета към този момент потвърдиха, че могат доста да се борят за задачите си.

Малко са тимовете в Европа, които изиграха толкоз доста мачове в къс интервал от време, до момента в който лазаретът е претъпкан с контузени играчи. А във всеки идващ конфликт ЦСКА даваше по още една свидна жертва.

Призовете за " Футболист на годината " отминаха, страстите до дни ще отшумят и идват няколко значими месеца в столичния гранд.

Борбата за купата стартира съвсем изначало - 2 точки преднина се губят единствено в границите на кръг. Списъкът с контузени съвсем е занулен също, а тимът се готви в идеални условия.

Стойчо Младенов не беше провел лятна подготовка с тима и в този момент има опцията да навакса. Докато през есента нещата в ЦСКА се случваха някак в придвижване и отново се получаваше, то в този момент всички предпоставки за краен успех в шампионата са налице.
 ЦСКА се похвали с най-вече футболни отличници за 2021 година
ЦСКА се похвали с най-вече футболни отличници за 2021 година

Обявяването на резултатите стана онлайн
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР