Част от дворцовия персонал на кралското семейство разказва в нова

...
Част от дворцовия персонал на кралското семейство разказва в нова
Коментари Харесай

Отмъщението на персонала: Меган Маркъл ни разплакваше с прет...

Част от дворцовия личен състав на кралското семейство споделя в нова книга за прекарванията си с Меган Маркъл. Разбира се, нищо от написаното в книгата, не може да се смята за цялостната истина, а е просто преразказ, само че споделените истории са много пикантни и несъмнено не слагат херцогинята на Съсекс в добра светлина, написа Edna.



Там се твърди, че Меган Маркъл се е оплаквала за какво не получава заплащането за кралските турове, на които върви. В книгата написа още, че Меган се е уговорила за изявлението с Опра цели шест месеца преди Мегзит да се случи и е разплаквала личния състав си с неприятно отношение и голям брой искания и нервности.

Любопитните истории могат да се открият сред страниците на най-новата книга, обвързвана с живота на кралското семейство - Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown от Валентин Уоу.



В новата книга се твърди още, че по време на кралския тур в Австралия през 2018 година Меган не е разбирала за какво би трябвало да се здрависва с всички хора и да се разхожда сред тях.

От личния състав са я дочули да споделя: " Не мога да допускам, че не ми заплащат за това. " В книгата Меган е разказана като много груба, изключително в отношението си с личния състав ѝ. 

Разказва се история за това по какъв начин момиче от личния състав споделило пред Меган, че не може да извърши дадена ѝ от херцогинята задача, а тя ѝ отвърнала: " Спокойно, в случай че имаше който и да е различен, който да свърши това нещо, сигурно не бих се обърнала към теб, а към него. "



В книгата се твърди, че някои по-млади девойки безусловно треперели, когато трябвало да ѝ се обадят по телефона.

" Беше петък вечер, бях на вечеря с другари и трябваше да излизам на всеки 10 минути пред заведението и да чувам по какъв начин Меган и Хари ми крещят по телефона, че не съм се справила с някоя задача ", споделя момиче от личния състав.

" Чувствах се като че ли работя за някакви младежи ", споделя в книгата персоналния секретар Саманта Коен. 
Тя разказва Меган като " доста комплицирана дама ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР