Част от бургаските шофьори за пореден път доказват, че не

...
Част от бургаските шофьори за пореден път доказват, че не
Коментари Харесай

Голяма акция на КАТ в Бургас! Арестуваха дрогирани и много пияни шофьори

Част от бургаските водачи за следващ път потвърждават, че не са склонни да съблюдават Закона за придвижване по пътищата(ЗДвП).Само за денонощие чиновниците на Пътна полиция в Бургаско заловиха двама доста пияни и един надрусан лидер, оповестява " Флагман ".

Първият арест е осъществен в кв. Долно Езерово. Униформените от Второ РУП, на свечеряване, спрели за инспекция Пежо. Поведението на водача – 30-годишния Иван Г., се сторило съмнително на служителите на реда и те направили тест за опиати, който реагирал положително на канабис. Водачът е арестуван.

Само 2 часа по-късно, в бургаския кв. Черно море, чиновници на Пето РУП видяли по пътя да се задава Шкода Фелиция. Спирайки я за инспекция, те открили, че чешкото возило се ръководи от 54-годишният Младен В., който бил пиян. Дрегерът отчел 1.41 промила и това било задоволително за служителите на реда да го задържат.

В ранните часове тази заран пък, в Айтос, чиновници от локалния РУП спрели за инспекция Мерцедес. Водачът му – 31-годишният Мехмед М., също се сторил недоверчив на униформените и те провели полеви тест за алкохол. Дрегерът отчел 1.38 промила и мъжът е арестуван.

По случаите са формирани бързи полицейски производства.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР