Част от българите са се срещнали с близък родственик на

...
Част от българите са се срещнали с близък родственик на
Коментари Харесай

Предположение: Много българи са с имунитет срещу коронавируса заради друг коронавирус

Част от българите са се срещнали с непосредствен роднина на SARS-CoV-2 и надлежно те имат прочут имунитет против настоящия ковид. Това съобщи доктор Александър Симидчиев, който цитира научна обява.
По думите му, става въпрос за вирус, също произлизащ от прилепите и който се е показал през 2008 година. Изглежда, че към 50% от българите са невъзприемчиви за SARS-CoV-2, разясни Симидчиев пред Нова телевизия, визирайки обаче най-вече малко по-възрастни хора.
Да, правилно е, че витамин С не би трябвало да се пие при ковид. Всяко нещо, което подкрепя съсирването, може да има неподходящ резултат, акцентира Симидчиев.
Според Симидчиев, множеството инфектирани в България са факт поради това, че хората не го възприемат като опасност. Лекарят сподели и, че най-вероятният сюжет за България за есента е да има удвояване на всичко от статистиката – брой случаи, хора в болница, смъртни случаи.
Самият Симидчиев не можа да каже какво е ефикасното репродуктивно число на болестта в България. И разясни, че децата боледуват по-леко, тъй като имунната им система не реагира бурно. Според лекаря, евентуално е деца да заразяват деца, а не въобще да не се предава вирусът сред тях – просто като боледуват по-леко, не популяризират толкоз доста вирусен товар.
Как ще разберем дали сме заболели от ковид или различен вирус, примерно грип? Много мъчно без проби, съобщи Симидчиев. Той моли да се имунизираме против грип, с цел да се знае, че при заболяване най-малко не е грип. Възможно е да боледуваме по едно и също време от повече от един вирус, само че персоналното ми мнение е, че няма да караме по-тежко, тъй като имунната система няма да реагира бурно, заключи Симидчиев.
Още: " Значително намаляване на новите случаи на ковид в България, над 10 млн. са оздравели по света "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР