Част от българите, оцелели при огнения ад във ферибота край

...
Част от българите, оцелели при огнения ад във ферибота край
Коментари Харесай

Част от оцелелите българи след пожара във ферибота се върнаха у нас

Част от българите, оживели при огнения пъкъл във ферибота край гръцкия остров Корфу, се върнаха вкъщи. По пътя от Корфу дотук част от групата е свалена в Петрич, София и Пазарджик, а до Пловдив стигнаха 12 души.

Пътуването им е траяло цели 14 часа. В 01.00 ч интернационалните водачи дойдоха въз основата на транспортната им компания в Пловдив. От компанията проведоха транспорт, който да върне чиновниците й вкъщи. Шофьорите са от разнообразни градове. Част от тях не съумяха да се качат в персоналните си коли, тъй като са изгубили ключове и документи по време на избавителната акция.

На злощастния ферибот са се намирали 33 тежкотоварни камиона, а вредите съгласно компанията се пресмятат на милиони евро. За страдание към момента двама от сътрудниците им са в неопределеност. Хората не могат да преживеят напрежението от случилото се край гръцкия остров.

Вече 48 часа фериботът в Йонийско море продължава да се възпламенява. Двамата потърпевши българи, които бяха настанени в болница в Корфу, към този момент са вън от заплаха. Единият е изписан от лечебното заведение, а другият е в положително положение.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР