Част от българите, оцелели при огнения ад на ферибота край

...
Част от българите, оцелели при огнения ад на ферибота край
Коментари Харесай

Част от спасените шофьори от горящия кораб пристигнаха в Пловдив, още са в шок

Част от българите, оживели при огнения пъкъл на ферибота край гръцкия остров Корфу, се върнаха вкъщи. Една група беше превозена до Петрич, а друга - до Пловдив.

Малко след среднощ рейс със избавените интернационалните водачи дойде въз основата на транспортната им компания ПИМК в града под тепетата. От компанията проведоха транспорт, който да върне чиновниците ѝ в страната ни.

Хората към момента не могат да преживеят напрежението от случилото се край гръцкия остров.

" 4 без 20 започнаха да ни разсънват по каютите! В началото никой не повярва, тъй като учения се правят постоянно. Свалиха ни с лодки и видяхме по какъв начин всичко гори! Радвам се, че сме живи ", описа Румен Чолаков пред TrafficNews.

Част от водачите, които са от разнообразни градове, не съумяха да се качат в персоналните им коли, тъй като са изгубили ключове и документи по време на избавителната акция.

" Всичкото изгоря, скапания транспортен съд, изгоряха камиони, само че ние оцеляхме с божията воля и се прибрахме в България! Надяваме се да намерят изчезналите ни сътрудници! ", описа Станимир Василев.

Продължава издирването на изчезналите ни сънародници. По последни данни те са седем на брой. Това стана ясно, откакто бе открита народността на тези, които са в безизвестност.

Припомняме, че на злощастния ферибот са се намирали 33 тежкотоварни камиона, а вредите съгласно компанията се пресмятат на милиони евро.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР