Часовници, които не стават за употреба и не поддържат функциите,

...
Часовници, които не стават за употреба и не поддържат функциите,
Коментари Харесай

Ето как часовници от сайта Евтини стоки се оказаха менте

Часовници, които не стават за приложимост и не поддържат функционалностите, които им се преписват, се популяризират от уеб страницата за онлайн търговия " Евтини артикули ". За това сигнализира в редакцията Рамис Джелил от Пазарджик.

Преди десетина дни децата му, които живеят в Германия, му посочили смарт часовник Aplus DZ 09 - водоустойчив телефон със сим карта, bluetooth и камера. Човекът заречен да купи на внуците си за Коледа по един. Свързал се със уеб страницата и в детайли разпитал за опциите на предлаганата стока. След като получил увещание, че всичко разказано в " Евтини артикули " дава отговор на истината, поръчал шест часовника. Те му били доставени посредством " Еконт ", а той заплатил за тях 401 лева Решил обаче да ревизира по какъв начин работи един от тях и му сложил своята карта за телефон, защото тя имала предплатен интернет. Нито една от функционалностите обаче не тръгвала. Пробвал и останалите, само че се оказало, че и те не работят. Обадил се в уеб страницата, а оттова му обяснили, че е допустимо тези функционалности да не се поддържат.

Казах, че желая да върна стоката и да си получа назад парите. Отговориха ми, че би трябвало да им изпратя документално уведомление, посредством платформата на " Евтини артикули ". Пуснах го, само че към момента нямам отговор. От " Еконт " ми споделиха, че против 10 лева могат да върнат часовниците на уеб страницата. Но по този начин аз нямам увещание, че ще ми бъдат възобновени парите. След това посетих пазарджишкия офис на Комисията за отбрана на потребителите, защото пребивавам там, а те ми обясниха, че с онлайн търговците работи единствено софийският им офис.

От уеб страницата " Евтини артикули " обявиха пред кореспондент на " Марица ", че има законова процедура за възобновяване на пари при претенция на стока, закупена онлайн. На клиента е обяснено по какъв начин да действа и сме го уверили, че ще си получи парите.
тагове часовник уебсайт евтини артикули менте
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР