Часовникът не е просто аксесоар, който да събира прах някъде

...
Часовникът не е просто аксесоар, който да събира прах някъде
Коментари Харесай

Какво може да разкаже ръчният часовник за вас?

Часовникът не е просто аксесоар, който да събира прахуляк някъде по рафтовете. Толкова доста свиквате с него, че след време е мъчно да си визиите живота си без часовник. А също по този начин, той е освен незаместим аксесоар към облеклото, само че и един от „ най-издайническите " такива. Питате ли се за какво? Отговорът е явен - часовникът може да „ опише " доста за вас на всеки по-наблюдателен човек, защото отразява вътрешните характерности на своя притежател. Не е инцидентно поверието, че когато притежателят на часовника си отиде от този свят, часовникът също стопира, като че ли е престанал да " живеят ", дружно със притежателя си.

Да, можете да извършите заключения за характера на индивида даже единствено от типа на екрана на часовника.

Часовникът демонстрира по какъв начин притежателят му се отнася към времето
Циферблатът ясно показва по какъв начин човек се отнася към времето. Според най-разпространената сега версия, циферблатът със стрелки е желан от по-мудните хора, които не обичат да бързат. За такива хора не е значимо да знаят точното време, до секунди и даже до минути. Те възприемат времето циклично, където едно събитие гладко прелива в друго.

Часовниците постоянно свидетелстват и за дълбокия вътрешен свят на притежателите си, те разкриват също и способността ви да чакате и чувствате. Тези хора, които живеят премерено, не обичат да тичат напред- обратно и да си вършат преждевременни изводи.

Друго нещо са хората, които избират часовници с електронен циферблат. За тях времето е фрагментарно, т.е., подобен човек ще се задоволи единствено с най-точните показания. За тях е значим не плавният, обмислен, самостоятелен ход на времето, а самото тяхно наличие в него - битието в този момент и проектите за по-късно. Електронните часовници се избират от хора, които постоянно са в придвижване, имайки потребност от бързо установяване на времето в изискванията на бързия ритъм на живот, по този начин характерен за мегаполисите през днешния ден.

Часовникът като фешън аксесоар
Въпреки това, човек не постоянно купува часовник за улеснение, от време на време изборът се основава на модата. Часовниците са част от стила и проявлението на времето е единствено второстепенна функционалност. Мъж, който носи часовник, наподобява по-солиден и внушителен. Защото часовника акцентира усета му, а също по този начин съвършено добавя визията.

Женският пол драговолно дава желание както на часовници със стрелки, по този начин и на електронни модели.

Разбира се, всеки предлага модели за всеки усет и е в положение да задоволи и най-взискателните консуматори.

Ако човек носи часовник от самото начало, той се трансформира в част от него. Ето за какво, когато избирате модел, би трябвало да бъдете доста деликатни, да се вслушате в личните си усеща. Тогава несъмнено ще извършите верния избор. Важно е също и от кое място ще го закупите. Винаги се обръщайте към надеждни търговци - магазин за часовници с към този момент построен и доказан с годините имидж. Само там ще намерите тъкмо това, от което се нуждаете - първокласен, устойчив и прелестен на външен тип ръчен часовник!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР