Часовникът е аксесоар. Скъпият часовник е показател за висок стандарт

...
Часовникът е аксесоар. Скъпият часовник е показател за висок стандарт
Коментари Харесай

Часовници, като никои други

Часовникът е аксесоар. Скъпият часовник е индикатор за висок стандарт на живот. А екстравагантният часовник е един от най-лесните способи да бъдем видяни и запомнени. Ето няколко образеца за часовници, които са и скъпи, и ексцентрични, и надали в миналото ще ги забележим онлайн.

The Graff Hallucination

Дамски часовник за 55 милиона $ . Нужно ли е да споделяме освен това?! Определено, тъй като това едно същинско произведение на изкуството.

Часовникът е основан от десетки редки и разноцветни диаманти - общо 110 карата. А свързването им се оказва в действителност комплицирана задача, тъй като всеки драгоценен камък се слага настрана и доста деликатно, с цел да се построи цялостната структура.

Ако диамантите са най-хубавият другар на дамата, то този часовник би бил най-хубавият аксесоар. Но сме сигурни, че не е по усета (и по джоба) на всеки, а и на нас май ни идва малко допълнително.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Privé Lifestyle -London, UK (@privelifestyle) на Фев 25, 2015 в 8:52 PST

The Piaget Emperador Temple

Още един дамски часовник с доста, доста диаманти. За да бъдем по-точни - цели 173 . Тук те не са в разнообразни цветове и евентуално на това се дължи много по-ниската цена спрямо предходния упоменат модел - " едвам " 3.3 милиона $.

Часовникът се отличава освен с това, че е напълно затрупан със скъпоценни камъни, само че с разчупения си дизайн. Има две отделения, който се отварят с дребни капачета. Има и два циферблата , скрити под тях. И сме сигурни, че ще успеем да заслепим всички от метри, когато светлината се отрази в това удивително украшение.

 Снимка 391793

Hublot LaFerrari Watch

Нещо май не е наред с този часовник, а?! Гледаме го и се чудим... От дясната страна си е написано, че отброява часовете и минутите, само че другите чаркове по него защо са?

Часовникът е основан, с цел да пасва идеално на италианския суперавтомобил със същото име. Така че, в случай че сме си купили LaFerrari и се чудим по какъв начин да похарчим още 300 хиляди $, отговорът е тук.

Титан и сапфири са употребявани в производството на този неповторим модел часовник, който има за цел да пресъздаде мотора на автомобила, за който е основан, дружно с неговата точност.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от carrie (@carrietuotuo) на Ное 12, 2018 в 8:12 PST

Ulysse Nardin Hannibal Minute Repeater

Далеч от диамантите и скъпите коли се стопираме на един различен часовник, който просто няма по какъв начин да бъде подминат.

 Грешките при пазаруване на часовник
3-те най-големи неточности при пазаруване на часовник

Какво счита един специалист

Гранит от Алпите, стоманени колела, движещи се фигури и разнообразни звуци и мелодии - този часовник си е същинска колекционерска находка , тъй като коства по-малко от 1000 $, а са създадени едвам 30 бройки, оповестява The Richest.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Clocks And Watches (@clocksnwatches) на Дек 28, 2016 в 8:54 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР