Часовете след безпрецедентните сцени в центъра на столицата ни София

...
Часовете след безпрецедентните сцени в центъра на столицата ни София
Коментари Харесай

Този още ли не си е подал оставката?!

Часовете след невижданите подиуми в центъра на столицата ни София си минават, а лицето Борислав Михайлов продължава да държи линиЯя на държание на непреклонен във всеки един смисъл деспот. Мълчи и чака следващата стихия да отмине. Само дето, за благополучие, няма лични милиции разполагаем.

Равносметката през днешния ден, 17 ноември - тази историческа дата за българския футбол, е, че за 18 години като управленец Боби има една-единствена положителна заслуга за българския футбол и тя е снощното парадоксално обединяване сред почитателите на ЦСКА, Левски, Ботев (Пловдив), Локомотив Пловдив, варненските Черно море и Спартак, а евентуално и последователи на още емблематични за България тимове.

В същото време е доста тъжно, че Михайлов и вицетата му, които като него в миналото са били герои за родния футболен ентусиаст, през днешния ден са по-мразени дори и политическата ни класа. И тя дори си разрешава да им желае оставката.

А тъй като Борислав Михайлов постоянно се самоопределя като " съумял човек ", не може да му се отхвърли, че е цар на ерозията и на това да консолидира лавинообразна ненавист към себе си. След като от години си абдикирал от главните си функционалности и единствено отбиваш номера, а поради теб към този момент се пролива и кръв, до момента в който ти евентуално някъде прикрит си наливаш уиски, най-меко казано нямаш моралното право повече да узурпираш процесите в най-обичаната от българите игра.

Крайно време е Боби да се посвети на обичаните си занимания, измежду които явно не е хубавичко работа в името на футбола. И е несъмнено, че когато тази заран са се събудили, милионите почитатели на футбола у нас са се запитали: Този още ли не си е подал оставката?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР