Часове след ударите на САЩ, Франция и Великобритания срещу Башар

...
Часове след ударите на САЩ, Франция и Великобритания срещу Башар
Коментари Харесай

Русия: Тръмп напада като Адолф Хитлер

Часове след ударите на Съединени американски щати, Франция и Англия против Башар Асад, Русия съпостави Доналд Тръмп с Адолф Хитлер.

Заместник-председателят на съветската парламентарна комисия за защитата Александър Шерин съпостави Доналд Тръмп с Адолф Хитлер.

„ Тръмп може да бъде наименуван Адолф Хитлер номер 2 на нашето време. Той даже избра същия час, в който Хитлер атакува Съветския съюз ", сподели пред РИА „ Новости “ Александър Шерин. Той не пропусна да означи, че счита тези дейности като ориентирани против Русия.

Началната офанзива на нацистките сили против Съветския съюз през 1941 година стартира към 04 ч. сутринта локално време.

Нито една от изстреляните по Дамаск ракети не е влезнала в зоната на покритие на съветската Противовъздушна отбрана в Тартус и Хмеймим, съобщи съветското министерство на защитата, представено от ТАСС.

Западните военни удари по Сирия бяха нанесени, с цел да се провали следствието на Организацията за възбрана на химическите оръжия (ОЗХО) в Източна Гута, съобщи координаторът на групата на съветския парламент за връзки с Народното събрание на Сирия Дмитрий Саблин, който се намира в Дамаск отпред на съветска делегация.

Преди 15 години Белият дом употребява епруветка и своя държавен секретар, а в този момент "вместо епруветки Вашингтон употребява медиите ", съобщи ТАСС говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова.

Тези западни военни удари в Сирия са "оскърбление към съветския президент, а това е недопустимо и неприемливо ", съобщи съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов. Според него се извършва авансово плануван сюжет и Русия още веднъж е застрашена.

Иран - основният районен съдружник на Дамаск, предизвести тази заран, че ще има районни последствия от прецизните удари, нанесени в Сирия от Съединени американски щати, Франция и Англия. Съединените щати и съдружниците им, без никакво доказателство и даже преди Организацията за възбрана на химическо оръжие да заеме позиция, направиха тази военна акция против Сирия и са виновни за районните последствия на тази рискована акция, съобщи представител на иранското външно министерство.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР