Часове след убийството на знаковия бивш съветник в ДАНС и

...
Часове след убийството на знаковия бивш съветник в ДАНС и
Коментари Харесай

Слави Трифонов със 7 неудобни въпроса към властта

Часове след убийството на знаковия някогашен консултант в ДАНС и предприемач на прехода Алексей Петров коментар направи и водачът на " ИТН " Слави Трифонов. Публично той зададе осем въпроса, свързани с възможни връзки на убития с водача на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков и неговия татко Петко Петков.

" Убийството на Алексей Петров беше предизвестено. Имаше два опита за ликвидиране против него. 2002 година беше уцелен в гърдите и в крайници, само че оживя. И 2015 година беше стреляно против него с гранатомет. Тоест, това, което се случи през днешния ден не беше ненадейно.

Но то ясно сподели, че страната и службите са слаби и скопени. И не са в положението нито да предвиждат, нито да предотвратят сходен - демонстративен разстрел. Нали в оня фамозен запис Кирил Петков сподели, че би трябвало да овладеят службите и те да станат техни? И ето, благодарение на Бойко Борисов, те овладяха службите и какво от това? ", написа Трифонов.

И добави: " И, някак си, от единствено себе си пораждат следните въпроси:

1. Това началото на гангстерска война ли е?

2. Има ли връзка сред убийството на Къро, гибелта на единия от братя Галеви и убийството на Алексей Петров?

3. Имал ли е общ бизнес бащата на Кирил Петков с Алексей Петров?

4. Имал ли е срещи Кирил Петков с Алексей Петров и в случай че да - по кое време, къде и за какво?

5. Бил ли е медиатор Алексей Петров сред ГЕРБ и „ Продължаваме промяната “ в диалозите за сформиране на постоянно държавно управление?

6. Има ли нещо общо гърмежът против Иван Гешев с убийството на Алексей Петров?

7. Защо НСО охранява Кирил Петков, ген. Атанасов и Христо Иванов? Има ли опасност против тях и в случай че да - от кого и от кой момент?

И осми въпрос, само че няма да е финален: Как ще ни одобряват в Шенген след тези показни убийства, гърмежи, безпомощно Министерство на вътрешните работи и изобщо безпомощни правоохранителни институции, и безполезни приказки за промяна в правосъдната система?

Това са въпроси към ръководещите, тъй като те носят отговорност за положението на страната. "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР