Часове след новината, че ИТН се оттегля от управляващата коалиция

...
Часове след новината, че ИТН се оттегля от управляващата коалиция
Коментари Харесай

След смяната на Херо Мустафа: Хората няма да и простят, че похвали репресиите на Рашков

Часове след новината, че Има Такъв Народ се отдръпва от ръководещата коалиция – американският президент Джо Байдън номинира Кенет Мъртън за нов дипломат на Съединени американски щати в България.Той би трябвало да пристигна на мястото на Херо Мустафа, която е в България от 2019 година, заяви Белият дом. Сега номинацията на Байдън би трябвало бъде утвърдена от Сената. Новината провокира редица мнения във Facebook.

Ето и част от тях:



Александър Урумов:

Смяната на Н.Пр. дипломат Херо Мустафа се отличава с два значими детайла:

Първо, отхвърлен й е втори мандат.

Второ, отказано й е даже удължение на мандата с няколко месеца до есента.

Това събитие приказва красноречиво за оценката на Държавния департамент на Съединени американски щати за резултатите от работата на Н.Пр. дипломат Херо Мустафа у нас.

Резултатите са неуспех на силово наложеното от нея и екипа й държавно управление вид Франкенщайн, което рефлектира в усилване на отрицателните публични настроения към Съединени американски щати и растеж на русофилските и антиамерикански настроения.

Това е главната причина марионетките от “Демократична България - политическото крило на соросоидния кръг “Капитал” - да са толкоз унили през последните седмици и да са подготвени на всичко за опазване на това провалено държавно управление.

Те също са се провалили пред господарите си и в този момент ще би трябвало да се изясняват пред новия амбасадо
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР