Часове след като зам.-главният прокурор Иван Гешев заяви пред БНТ,

...
Часове след като зам.-главният прокурор Иван Гешев заяви пред БНТ,
Коментари Харесай

Олигарсите са в нокаут - пуснаха "Агнешките главички" на Костов срещу Гешев!

Часове откакто зам.-главният прокурор Иван Гешев съобщи пред Българска национална телевизия, че не споделя мнението, че законодателната, изпълнителната и правосъдната власт би трябвало да са разграничени от "Демократична България " желаеха оставката му като зам.-главен прокурор.

По този метод "Агнешките главички " на главатаря на разбойническата приватизация Иван Костов демонстрираха какъв брой ги е боязън, че когато бъде определен за обвинител №1 Гешев ще пресече порочните им схеми.

Страхът от възмездието за мафиотското раздържавяване продължава да стряска съня на Ментора от Драгалевци и оредяващата му свита.

Слугите на банкера дезертьор от Белград също се готвят да нападат Гешев със серия от измислени компромати.

"Агнешките главички " и белградските им побратими не могат да си намерят място, че нито един от техните любимци за основен прокурор - Христо Иванов, Атанас Атанасов и Бойко Атанасов няма даже измамлив късмет. И затова не престават да блеят против Гешев, който е потвърдил по неоспорим метод, че води война против проведената престъпност. И доказателство за това са арестите на няколко олигарха, които до неотдавна се смятаха за недосегаеми.

Нищо чудно в позорните си офанзиви против Гешев, "Агнешките главички " да извадят и още един изветрял "коз " в лицето на Бойко Атанасов. Същият този Атанасов, който нашумя не с следствие против подкупен държавен чиновник или престъпник, а с това, че ровеше по кофите в търсене на сякаш секретни документи.


Не е изключено Атанасов, който се явява на всички състезания за управнически длъжности в правосъдната власт и събира поддръжка сред 0 и 1 гласа да стартира работа в сметоизвозваща компания, поради острата потребност от водачи, които изпитват тези компании.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР