Часове след като триумфира в първия епизод на Като две

...
Часове след като триумфира в първия епизод на Като две
Коментари Харесай

Любов на сцената и в живота: Весела Бабинова и Владимир Зомбори часове след „Като две капки вода“

Часове откакто победи в първия епизод на „ Като две капки вода “ сезон 12 в облика на Джъстин Тимбърлейк, Владимир Зомбори гостува в предаването „ На кафе “.

Актьорът беше в компанията на прелестната си брачна половинка и колежка Весела Бабинова. Двамата споделиха пред Гала какви са страстите след снощното шоу, както и какво е да работят дружно на сцената.

Влади не скри, че в „ Като две капки вода “ се усеща ужасно и сцената на най-гледаното шоу е доста друга от всичко, което е правил до момента. Той признава, че най-важното за един актьор е да изпитва почитание към сцената и отговорност към публиката.
 Вижте всички участници в  Вижте всички участници в  Вижте всички участници в  Вижте всички участници в
Весела и Владимир са гледали онлайн Джъстин Тимбърлейк на негов концерт в Истанбул преди 10 години. Следващия понеделник новото предизвикателство за артиста ще бъде обликът на Адел. Той признава, че още веднъж счита да подходи доста съществено към задачата.
                             

Любовта сред Весела и Зомбори пламва на сцената, около една целувка сред героите им в театъра.

Днес двойката има 3-годишна щерка на име Йоана и разкри пред Гала, че детето постоянно разпознава родителите си, когато ги види на екрана.
                             

„ След като се роди детето, въобще към този момент не се впрягам толкоз за работата “, признава Владимир.

„ Приоритетите ти незабавно се наместват и по-леко се отнасяш към стресовите обстановки . “

Наскоро Весела и Зомбори имаха театрална премиера дружно. Представлението „ Заклеваш ли се в децата “ споделя за едно семейство, което взема решение да се закълне в 10 години честност. Постановката слага въпроса за верността и допустимо ли е любовта да устои на тестванията на времето.

Всичко, което Влади и Весела описаха за провокациите от другите облици на сцената и какъв е животът на двама артисти с малко дете вкъщи, разберете от видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР