Часове след като се разбра новината, че завеждащият хирургия в

...
Часове след като се разбра новината, че завеждащият хирургия в
Коментари Харесай

Има призив за протест в защита на уволнения Лекар на годината в Югозапада

Часове откакто се разбра новината, че завеждащият хирургия в МБАЛ Югозападна болница доктор Николай Алексиев е отхвърлен от работа, се форми протест в обществената мрежа против това решение. Жители на града образуваха групата " Да подкрепим доктор Алексиев " в която приканват към митинг, който се чака да стартира през днешния ден от 13:00 часа пред постройката на общината в Сандански.
Една от пациентките на доктор Алексиев споделя усещанията си от него: " Преди 2 години той оперира синът ми, на 8-ми март. Няма да не помни в никакъв случай тази дата, защото това беше първия празник, който изкарах до леглото на детето ми. Невероятен експерт, прелестно отношение, каквото и да напиша, ще е малко да опише Човека, Лекаря Доктор Алексиев!!! Ако всеки Лекар притежаваше парченце от неговите качества, то България щеше да е преди всичко в света по професионално и съответно обслужване и лекуване ".
Часове след основаването си, групата към този момент има над 1000 индивида, който се борят срещу отстраняването на доктора. Actualno.com се свърза с община Сандански, от където оповестиха: " Към този миг нямаме публична информация за митинг. Може би това е информация, тиражирана в обществените мрежи ".
Припомняме, че през вчерашния ден се появи публична информация, че доктор Алексиев от отхвърлен от работа като шеф на " Хирургията ". От уеб страницата на лечебното заведение се вижда, че там има доста вакантни места, оповестени ден преди общественото оповестяване на уволнението на доктора.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР