Часове след като се появи информацията за трансферна бомба от

...
Часове след като се появи информацията за трансферна бомба от
Коментари Харесай

Робертланди Симон в Лубе, но... от догодина

Часове откакто се появи информацията за трансферна бомба от страна на вицешампионът на Италия и Европа Кучине Лубе (Чивитанова) с привличането на универсалният кубинец Робертланди Симон, от клубът побързаха да внесат обяснения по случая.

Оказва е, че играчът и Лубе са се разбрали за контракт, само че не от идния сезон 2018/19, а от идващия 2019/20. Причината е, че Симон има настоящ договор с бразилския гранд Сада (Крузейро) за още една година, а от Лубе не са подготвени да платят 400 000 $, каквата е откупната уговорка на кубинеца. За това от италианският клуб са подготвени да изчакат една година, с цел да вземат 31-годишния център. Все отново, от Лубе си оставят отворена вратата за този сезон при положение, че Робертланди Симон си уреди освобождението от Сада.

" Играчът ни интересува и още по какъв начин. Имах опцията да приказвам с него по време на почивката си в Дубай и към този момент се разбрахме за идващия сезон, когато му изтече контракта със Сада, а не за този, който стартира през септември. Нямаме бюджет за този трансфер. Играчът също има персонални условия " човешки ", само че не желаеме да влизаме в договаряния със Сада. Бразилският клуб също ще удостовери, че играчът е техен и в никакъв случай не сме преговаряли с тях. Ние сме тук, в случай че той (б.р. Симон) може да се освободи от договора си със Сада, сме с отворени порти. В противоположен случай, чакаме го идващия сезон ", изясни спортният шеф на Лубе Джузепе Кормио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР