Часове, след като наш известен футболист обяви, че дъщеря му

...
Часове, след като наш известен футболист обяви, че дъщеря му
Коментари Харесай

Събраха парите за лечението на дъщерята на Стойко Сакалиев

Часове, откакто наш прочут футболист разгласи, че щерка му се нуждае незабавно от подкрепа за лекуване, пристигна положителната вест. 

Парите, нужни за лекуването на дъщерята на някогашния футболист Стойко Сакалиев, са събрани за по-малко от 24 часа. Любимецът на " алените " почитатели показа, че щерка му е болна от доста необичаен тип рак - синовиален сарком, а за идната й химиотерапия са нужни към 70 000 евро. 

С прочувствена обява в обществените мрежи Сакалиев разкри, че 18-годишната Любомира е минала през тежка интервенция.

Бившият футболист заяви, че парите са събрани още веднъж с обява в обществените мрежи. Ето какво написа Сакалиев: " Първо бих желал да изкажа голямата си признателност към всички Вас - за моралната поддръжка и съпричаност в този в действителност сложен момент… с изключение на средствата, които всеки един отдели, за мен в действителност тази позитивна сила, която изпратихте към щерка ми е най-важна!!!

За по-малко от 24 часа парите, които са нужни за лекуването, на този стадий, са към този момент събрани! Бих желал да прекратя събирането на средства!

Утре ще приложа извлечение от банковата сметка тук, за цялостна бистрота. Също по този начин ще прибавя и салдото от сметката в болничното заведение. Ще ви известявам по какъв начин върви лекуването и какви средства се израходват за него!

Благодаря ви, благодаря от сърце!

Думите са излишни… ".

plovdiv24.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР