Часове, след като Мария Шарапова официално обяви, че слага край

...
Часове, след като Мария Шарапова официално обяви, че слага край
Коментари Харесай

Гришо за оттеглянето на Шарапова: Само любов и уважение за нея

Часове, откакто Мария Шарапова публично разгласи, че поставя завършек на своята кариера, Григор Димитров показа своето мнение за новината, написа Dsport.bg.

Българинът разумно бе запитан по тематиката след триумфа си в Акапулко над Адриан Манарино. Както е известно, двамата с Шарапова имаха връзка като не престават да поддържат положителни връзки между тях.

„ Мога да кажа толкоз доста. Мария е такава, каквато е. Нищо с изключение на обич и почитание за този човек “, съобщи българинът.

„ Опознах я добре, прелестен другар. Каквото и да прави оттук насетне, знам, че ще го прави по най-хубавия метод. Сигурен съм, че ще забележим доста от нея в бъдеще “, добави Димитров.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума может
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР