Часове след като кметът на Генерал Тошево Валентин Димитров беше

...
Часове след като кметът на Генерал Тошево Валентин Димитров беше
Коментари Харесай

Христо Стоичков се появи с кмета на Генерал Тошево, часове след ареста

Часове откакто кметът на Генерал Тошево Валентин Димитров беше пуснат от ареста, разследваният за злоупотреби със средства от еврофондове за саниране се оказа в компанията наХристо Стоичков, оповестяват от.

Появата на Камата в Генерал Тошево на 10 август е обвързвана с представянето на ново издание на биографичната му книга, която излезе още през 2018 година

Снимките, които издателите му разпространиха, демонстрират по какъв начин хиляди деца и възрастни участват на срещата с носителя на " Златна топка " на площад в града и получават безвъзмездни книги с подпис.

На сцената до Христо Стоичков стои и кметът Валентин Димитров, койтов същия ден беше упрекнат от Европейската прокуратура.До сутринта на 10 август Димитров се намираше в полицейски арест.

Делото против него е поради данни, че е показал погрешна информация за осъществяването на план за енергийна успеваемост в общината, заплатен с европейски средства сред 2017-2019.

Димитров беше освободен от ареста срещупарична гаранция от 10 000 лева

Проявата с Христо Стоичков е била оповестена осем дни преди Димитров да бъде задържан. В прессъобщенията във връзка визитата му в града се споделя, че кметът е подарил " кутия във формата на самун с герба на общината ", а по-късно са направени две отливки от левия крайник на Стоичков - едната от тях за сбирката на историческия музей в града.

Кметът, който ръководи Генерал Тошево от 8 години,отрича виновност по досъдебното производствои продължава да извършва служебните си функционалности - в това число да води акция за трети мандат.

От Българска социалистическа партия, чийто претендент е Димитров, оповестиха ареста му за " политическа поръчка ".
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР