Часове след като държа емоционална реч за предстоящи водна криза

...
Часове след като държа емоционална реч за предстоящи водна криза
Коментари Харесай

Борисов ревизира Ревизоро. Водна криза и бунтове няма да има

Часове откакто държа прочувствена тирада за идни водна рецесия и аграрни протести следващата година, екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро се срещна с премиера Бойко Борисов и настъпи внезапна трансформира в прогнозата му. Апокалипсисът няма да се състои, а задоволително вода има, заяви пресслужбата на Министерския съвет. Във видеото от срещата сред двамата не се чува Димитров да се отмята от думите си. Той твърди, че рецесията може да бъде избегната, в случай че се вземат ограничения.

Ревизоро бе привикан на отчет, а министър председателят надраска на хвърчащ лист какво би трябвало да се направи, с цел да се решат " още през днешния ден " проблеми, трупани във водния бранш с десетилетия. Типично в духа на времето Борисов си показа " нов щаб ", който да се координира водите по образеца на битката с ковид. Димитров пък съумя да издейства уволнението на един от заместниците си – Атанаска Николова и да назначи други двама.

В Народното събрание – има рецесия

В петък сутринта Димитров отиде в Народното събрание, с цел да направи апокалиптична прогноза - следващата година ще има водна рецесия, суша и аграрни протести. Той изясни, че миналогодишните проблеми с водата в Перник ще се повторят първо в Бургас, а по-късно и на други места. Димитров сподели, че политиката във връзка с язовирите, за които и той самият е виновен, е изостанала. И съобщи, че не може да каже дали идната година ще има превалявания.

" Телефон с дядо Боже нямам, не знам дали ще вали ", съобщи министърът.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР