Часове преди церемонията големият фаворит за трофея сякаш ще остане

...
Часове преди церемонията големият фаворит за трофея сякаш ще остане
Коментари Харесай

Обрат! Винисиус няма да спечели Златната топка

Часове преди церемонията огромният любимец за трофея като че ли ще остане с празни ръце. Въпреки че Винисиус Жуниор беше измежду най-сериозните кандидати за тазгодишната Златна топка, мнозина в неговото обграждане и в Реал Мадрид към този момент считат, че той евентуално няма да завоюва премията.

Бразилецът остави мощно усещане с основната си роля в триумфите на клуба през миналия сезон, в това число спечелването на Шампионската лига и Ла Лига. Неговите самостоятелни достижения и принос към отборните триумфи направиха Винисиус един от главните любимци, само че в този момент като че ли ще остане без най-желаната премия.
 До часове научаваме новия притежател на
До часове научаваме новия притежател на " Златната топка "

Фаворит за наградата е звездата на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор

По тази причина бразилецът даже е отказал да пътува за Франция и да бъде на връчване на премията, което е огромен намек, че не той ще бъде спечелилият.

Главният редактор на France Football Винсент Гарсия акцентира, че самостоятелното показване е водещ аршин за премията, а Винисиус фактически сподели впечатляващи резултати. Въпреки това, настроенията в Мадрид сочат към отчаяние часове преди тазвечершната гала в Париж.

Ако Винисиус Жуниор в действителност не вземе трофея, идващият огромен любимец е Родри от Манчестър Сити, а трети в класацията се спряга капитанът на Интер Лутаро Мартинес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР