Часове преди срещата с ФК ЦСКА 1948 треньорът ни Даниел

...
Часове преди срещата с ФК ЦСКА 1948 треньорът ни Даниел
Коментари Харесай

Моралес: ФК ЦСКА 1948 е гладен за победи

Часове преди срещата с ФК ЦСКА 1948 треньорът ни Даниел Моралес даде своето мнение за идния дуел пред формалната страница на клуба във Facebook.

- Дани, потребна ли беше дългата пауза за тима?

- Докато множеството тимове играха контроли, ние имахме един неповторим празник за стогодишнината на клуба, който ни зареди прочувствено. Функционално сме добре, уповавам се да сме запазили и игровия темп от преди паузата.
 Николай Киров ще опитва да отлепи ФК ЦСКА 1948 от дъното против Ботев (Враца)
Николай Киров ще опитва да отлепи ФК ЦСКА 1948 от дъното против Ботев (Враца)

Мачът стартира в 18:45 часа

- Втора среща за сезона против твоя сътрудник Николай Киров, кой е в по-изгодна обстановка?

- Със сигурност той, тъй като към този момент е играл срщу нас и ни познава. Ние единствено можем да гадаем по какъв начин ще наподобява ЦСКА 1948 под негово управление. Знаете, че тим с нов треньор нормално стартира доста въодушевено. Убеден съм, че техният капацитет е доста огромен и още през декември ще са в първата половина на класирането. Надявам се, възходът им обаче да стартира от идващия кръг.

- Влизаме в серия мачове против ФК ЦСКА 1948, ЦСКА и посещение в Разград. Три мача, от които предния сезон взехме 0 точки, като ги загубихме минимално. Можем ли да подобрим това достижение?

- Предпочитам да не приказваме за серия от мачове, тъй като това натоварва ненужно играчите. Гостуваме на гладния за точки ЦСКА 1948, а по-късно излизаме в два следващи кръга против участниците в групите на европейските шампионати. Естествено ще бъда неописуемо горделив, в случай че вземем точки от тези противници. Но мислим за мачовете един по един, без да сме излишно респектирани от имената на противниците. Те ни превъзхождат на хартия, само че на терена излизаме 11 против 11 от 0:0. Всичко е допустимо.

- Можем ли да чакаме още дебютанти от дублиращия отбо в Първа лига до края на годината?

- През паузата отделих много време и на втория ни тим. Познавам момчетата, там има доста гений и се стараят всеки ден, с цел да ми потвърдят, че имат място в първия тим. Кой и по кое време ще дебютира не е толкоз значимо. Това е единствено за статистиката. Всеки от тях би трябвало да се стреми да се наложи при мъжете с неизменност, а не просто да ме впечатли за миг. Сигурен съм, че футболният свят занапред ще научи имената на тези момчета.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР