Часове преди първата контрола от предсезонната подготовка на БК Черно

...
Часове преди първата контрола от предсезонната подготовка на БК Черно
Коментари Харесай

Патрика ще налага талантите от школата на Черно море. Отборът ще играе отново в зала Христо Борисов

Часове преди първата контрола от предсезонната подготовка на БК Черно море Тича против Спартак Пл, която е през днешния ден от 17 ч, управлението на варненци даде конференция. На нея участваха президентът на клуба Георги Ганчев и старши треньорът Галин Стоянов-Патрика.

Георги Ганчев съобщи, че тимът ще започва шампионата със състезатели, излезли от школата. Той изрази отптимизъм по повод финансирането на клуба. Стана ясно, че възрастовата група, която се водеше от към този момент напусналия Георги Бакалов, ще бъде поета от Спас Натов. В Черно море Тича се чака да дойде Даниел Клечков, който ще води юношите старша възраст и ще е помощник на Патрика при мъжете.

Ганчев показа, че е напускането на Бакалов е огромен удар за клуба. " Жоро изненадващо взе това решение. Сериозен удар е за нас. Той беше най-хубавият ни треньор, който работи в школата. В момента учи и това също може би е една от аргументите за неговото решение, само че има и други такива. Зная, че един ден ще се върне още веднъж “, сподели Ганчев.

Както е известно по-рано с клуба се разделиха изпълнителният шеф Саша Топчов и помощник-треньорът Кирил Петров. Топчов се завръща в учредената от него академия " Стар баскет ", а Петров се прибра в родния Ямбол.

Стана ясно също, че през новия сезон БК Черно море Тича ще играе домакинските си мачове още веднъж в зала " Христо Борисов ".

Треньорът Галин Стоянов-Патрика показа, че има удоволствието да работи с едни от най-интересните и качествени юноши у нас. " Целта е да развиваме младите и да им даваме шансове за игра ", сподели Стоянов, като добави, че на Пламен Алексиев също ще се разчита, като неговото бъдеще след време е в треньорска посока. С тима се готвят Александър Янев и Милош Чеубашич, за които има късмет да подпишат с клуба.

Групата, която тренира сега Патрика, наброява 15 души. Сред тях са Пламен Алексиев, Веселин Георгиев, Цветомир Куртев, Александър Стойков, Михаил Молдов, Берт Мехмед, Мартин Йорданов, Любо Керемедчиев, Христо Генчев, Никола Станчев, Димитър Евгениев, Иван Спиров и Мартин Стефанов.

Сред любимците в шампионата Патрика уточни отборите на Балкан, Рилски състезател, Берое и Левски Лукойл. Според него се обрисува сериозен сезон, защото Спартак Пл и Черноморец имат също добра селекция, а Ямбол ще има четирима американци в състава си.

Договорени са и няколко контролни срещи. На 11 септември варненци гостуват на Черноморец, по-късно на 15-и бургазлиии им връщат визитата, а на 25-и имат спаринг с Ямбол като посетители.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР