Часове преди Новата година, Кубрат Пулев се яви в ефир,

...
Часове преди Новата година, Кубрат Пулев се яви в ефир,
Коментари Харесай

Кубрат Пулев смаза Андреа преди НГ: Едва сега разбрах какво е да обичаш!

Часове преди Новата година, Кубрат Пулев се яви в ефир, където показа съкровена истина за живота си сега, само че и грубо нарани някогашната си другарка Андреа. Знаем, че двамата имаха в действителност дълга връзка - повече от 12 години, която обаче завърши безславно.

А към днешна дата Кобрата е благополучен баща на момиченце, от дамата, която избра за своя спътница в живота. " Едва в този момент разбрах какво е да обичаш, същински да обичаш. Тя е прелестна, луксозна. Има черна коса и черни очички и се споделя Христина. Осмисли целия ми свят и към този момент мога да кажа - да, друг човек се усещам ", грее от наслада Кубрат, когато приказва за дъщеричката си.

Боксьорът още не е посочил обществено жена си, тъй като показа, че тя не е позната на хората персона и не обича да е под светлините на прожекторите. Нещо, което на него доста му харесвало.

" Бил съм във връзка, която беше обществено притежание и не искам това да се повтаря. Любовта, фамилията, това са персонални и съкровени неща, които би трябвало да пазим доста и единствено за себе си. А и към този момент съм последовател на онази мисъл, че щастието в действителност обича тишината ", сподели Кубрат Пулев.

Думите му сигурно обаче са жегнали Андреа, която и досега не стопира да демонстрира усеща към него.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР