Часове преди края на предизборната кампания, водачът на кандидат-дептатската листа

...
Часове преди края на предизборната кампания, водачът на кандидат-дептатската листа
Коментари Харесай

Христо Колев: С ЛЕВИЦАТА за мирни, справедливи и по-добри дни на България

Часове преди края на предизборната акция, лидерът на кандидат-дептатската листа на " Левицата " насочи мощно обръщение към гласоподавателите:

Аз съм Христо Колев, лидер на листата на ЛЕВИЦАТА в Първи МИР – Благоевград.
Призовавам Ви още веднъж – гласувайте на изборите за народен и Европейски парламент на 9 юни! Не е правилно, че гласът Ви няма значение. Колкото повече хора гласоподават, толкоз по-лесно ще объркаме сметките на политическите търгаши. Всеки глас укрепва и прави демокрацията по-силна. Гласуването държи и политиците виновни.
А който не гласоподава, не може да взе участие в смяната на сегашното и определянето на бъдещето. Гласуването има директен резултат върху парите на всеки българи. Данъците, които се вземат от приходите на всеки, попълнят държавната хазна.

С гласа си споделяме къде да отидат тези пари. С гласуването дефинираме кой и какви закони да кове, избираме икономическите и обществените цели, цената на образованието и опазването на здравето, сигурността и външната политика. Нека на 9 юни покажем, че към този момент сме научили уроците от миналите 35 години.
Кандидатите на ЛЕВИЦАТА сме хора с достолепие, свободни от зависимости и никой не може да ни манипулира.

Готови сме да работим за България, имаме потвърден професионален опит и престиж, предложенията ни са рационални и реалистични. България може да се развива по-добре, мирът да бъде предпазен, законността и държавността – възобновени, животът ни да бъде по-справедлив и богат. ЛЕВИЦАТА е моторът и гарантът по този път.
Използвай гласа си или различен ще реши вместо теб!
Гласувайте!
ЛЕВИЦАТА№19.

Купуването и продаването на гласове са закононарушения!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР