Часове преди да бъде гласувано правителството, избрано от 47-ото народно

...
Часове преди да бъде гласувано правителството, избрано от 47-ото народно
Коментари Харесай

Депутатът Велико Минков от ПП иска да напусне парламента

Часове преди да бъде гласувано държавното управление, определено от 47-ото национално заседание младият народен представител от " Продължаваме промяната " (ПП) Велико Минков разгласи, че, заяви БиТиВи.

Припомняме, поставиха клетва тъкмо преди 10 дни - на 3 декември.

Той е предал своята молба за овакантяване на Народното събрание на претендента за министър-председател Кирил Петков и чака тя да бъде връчена на ръководителя на Народното събрание след евентуално гласоподаване от парламентарната група на Политическа партия.

Мотивите ми са най-вече персонални, а от организационните най-важният е убеждението ми, че на този стадий ще съм по-полезен за продължаването на смяната отвън Народното събрание , в сравнение с в него, написа в пост в обществената мрежа Facebook той.
 47-ото Народно заседание стартира работа на 3 декември
47-ото Народно заседание стартира работа на 3 декември

Според Радев партиите имали потребност от време за договаряния...

Депутатът в оставка въпреки всичко прецизира, че ще поддържа гласуването на проектокабинета на изключителното съвещание на Народното събрание този понеделник , а по-късно ще се концентрира върху проблемите на локално равнище в Русе.

Той прецизира, че избира екипът на парламентарната група да бъде формиран от по-разнообразни по експертиза и опит членове и в случай че на мое място може да бъде човек, който ще прави работата отговорно и качествено най-малко колкото мен - тогава с наслада бих отстъпил, се споделя още в поста на Минков.
 Минчев уверен, че скоро ще имаме държавно управление
Минчев уверен, че скоро ще имаме държавно управление

Отворени сме за разговор, увери новият ръководител на НС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР