Часове преди 60-ия си рожден ден Шарън Стоун показа, че

...
Часове преди 60-ия си рожден ден Шарън Стоун показа, че
Коментари Харесай

Ето го новото младо тигърче на 60-годишната Шарън Стоун

Часове преди 60-ия си рожден ден Шарън Стоун сподели, че възрастта е просто цифра и жена като нея към момента може да завоюва вниманието на доста по-млад мъж. Актрисата бе видяна да се целува и прегръща с тайнствен хубавец на плажа в Маями. Всъщност мистериите към него бяха вдигнати и таблоидите чакат с неспокойствие самата Стоун да удостовери обществено връзките им. Кой е тъмнокосият Аполон и какво го събра с Шарън?

1. Името му е Анджело Бофа и е на 41 години – с 19 години по-млад от актрисата.

2. Според Page Six той се занимава с недвижими парцели.

3. Бофа е романтик и съгласно италианските медии е прекарал свети Валентин със Стоун в парижкия първокласен хотел Shangri-la Hotel.

4. Той харесва приятелите на Шарън. По-рано тази година Анджело качи в Инстаграм кадър от кино лентата „ Хубава жена “ и написа: „ Един от обичаните ми филми “. Ричард Гиър е остаряла приятелка на актрисата и даже я притегли в тима на будистите.

5. Бофа се срещнал със Стоун в Швейцария. PageSix написа, че двамата се срещнали през декември в Сейнт Мориц, Швейцария. Бизнесменът живеел в Цюрих, само че прекарвал огромна част от времето си в Ибиса, твърди още медията.

6. Анджело обича хубавите дами. В профила му в Instagram може да се видят фотоси с разнообразни модели и хубавици, измежду които и с Хайди Клум.

7. Бофа несъмнено се грижи за себе си! И обича да демонстрира плочките си. Нищо чудно, че Шарън го е забелязала, хубавецът несъмнено е много секси. Вижте го ТУК.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР