Часове по-рано бе съобщено за петата жертва - жена, която

...
Часове по-рано бе съобщено за петата жертва - жена, която
Коментари Харесай

Нова Информация: Могъщ Взрив, Тотално Унищожение! Много Са Погребани, Вадят Трупове! Има И Дечица!

Часове по-рано бе обявено за петата жертва - жена, която е умряла в болница от пострадванията си.

Сред починалите има и две дребни деца.

Три ранени деца са в болница, двама души остават в неопределеност и продължава издирването им.

Спасителните работи на мястото на произшествието продължиха и през нощта. Те оповестиха минута тишина, с цел да могат да се чуят вероятно крясъци или стонове на затрупани хора. Целият град замря - стопираха и всички коли, като даже изгасиха моторите си, означиха ТАСС и Българска телеграфна агенция.

Със особено подготвени кучета са локализирани две места, където е допустимо да има затрупани хора, и там са ориентирани напъните по най-внимателно почистване. Въпреки това опасността от разбърквания на тежките бетонови отломки е огромна, в това число и за спасителите. Някои от бетоновите плочи са надвиснали рисково и могат да рухнат дефинитивно всеки миг, усложнявайки още повече интервенцията и работата на спасителите.

На място в разчистванията вземат участие над 1000 души и 185 единици техника, в това число и безпилотни летателни апарати, оповестиха от съветското министерство на изключителните обстановки. Много жители, които не са били в постройката си сега, са извънредно обезпокоени за ориста на околните си, останали вътре.

Товарен аероплан Ил-76 докара от Красноярск 100 особено подготвени спасители от Сибирския издирвателно-спасителен отряд.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР