Часове остават до премиерата на новия сериал на БНТ Войната

...
Часове остават до премиерата на новия сериал на БНТ Войната
Коментари Харесай

Войната на буквите: Захари Бахаров и Теодора Духовникова часове преди премиерата на новия сериал на БНТ

Часове остават до премиерата на новия сериал на Българска национална телевизия " Войната на буквите ". Историческата мегапродукция, част от филмопроизводството на публичната телевизия, стартира довечера и ще се излъчва всяка неделя от 21.00 ч. по Българска национална телевизия 1.

12-серийният ефирен филм " Войната на буквите " e основан на едноименния разказ на писателката Людмила Филипова.

Захари Бахаров и Теодора Духовникова, които са част от звездния актьорски състав, споделиха в " Денят стартира с Георги Любенов " за упованията си директно преди първата среща със феновете на дребния екран.

" Много увлекателна история и в първия епизод се залагат всички клопки, които по-натам се развиват. Така че се надявам, че ще предизвикаме интерес към хората. Мисля и че към този момент го предизвикахме и мисля, че и тези, на които им е под достолепието, ще хвърлят по едно око. Така че, както в този момент всички са криптоспециалисти, аз чакам в понеделник-вторник да се явят експертите по средновековна история. Аз се надявам, че в действителност сме заложили вътре сюжети, които ще заинтригуват хората и ще желаят да се развиват и хората ще ги оценят. Ипросто ще им се желае да видят и идващия епизод ", уточни Захари Бахаров.

" Специално за " Войната на буквите " очаквам тази вечер премиерата и срещата със феновете с любознание и успокоение, тъй като имам вяра в тази история. Тя е извънредно забавна, доста динамична, доста неща се случват единствено в една серия. Не е нужно феновете да чакат доста серии, с цел да се случи нещо. Изключителни характери, облици, доста спорове сред тях, доста динамично и бързо се случват нещата сред тях. Така че, в случай че феновете се отдадат на историята, аз съм сигурна, че тя ще ги повлече и увлече. Ако стартират да се вторачват в някакви исторически, музейни, учебникарски достоверности, не мисля че това е техния филм. И въобще по принцип - тези филми не им е задачата да бъдат учебник по история. Ако се вторачват да видят по какъв начин тъкмо са изглеждали костюмите в 10-и век - не, не са тъкмо по този начин били костюмите в 10-и век, тъй като в случай че се облечем, както са изглеждали в 10-и век, няма да спрете да се смеете до момента в който ни гледате ", сподели Теодора Духовникова.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР