Часове ни делят от развръзката на политическия пъзел, който така

...
Часове ни делят от развръзката на политическия пъзел, който така
Коментари Харесай

Продължават полицейските проверки за купуване на гласове

Часове ни разделят от развръзката на политическия пъзел, който по този начин и не съумяваме да подредим през последните месеци. Днес е ден за размисъл и всякаква пропаганда е неразрешена. В страната и чужбина подготовката за вота тече с цялостна мощ, а полицейските акции против търговията с гласове у нас продължават, пердава Народоосвободителна въстаническа армия.

Вчера спецчасти окупираха десетки обитаеми места в страната в опит да открият предизборните нарушавания. В благоевградско село имаше два ареста и изземване на описи с хора, за които се допуска, че управляват вота. Имаше акции и в Сливенско – там в краен квартал служители на реда влязоха в хранителни магазини. В Бургаско също имаше засилено наличие на жандармерия - още веднъж в магазините имаше полиция и проверяващи. Счита се, че хора оферират на пазаруващи на версия да им опрощават средствата като им оферират да гласоподават за даден претендент. В Буковлък също имаше арести, а в Комарево бяха арестувани синът на кмета и самият кмет.

В Сливенско също имаше акции през вчерашния ден. Там бяха арестувани трима души.

Тази заран спецчасти блокираха централната част на село Градец. Задържана е жена в района. Тя е направила признания, че е продавала гласове за избрана политическа партия за избрана политичека партия, като цената е била 100 лева Разпитите по случая не престават.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР