Чаша кафе е първият сутрешен избор за много хора. Благодарение

...
Чаша кафе е първият сутрешен избор за много хора. Благодарение
Коментари Харесай

Защо трябва да пиете чаша вода след кафе?

Чаша кафе е първият утринен избор за доста хора. Благодарение на високото наличие на кофеин, то ни оказва помощ да се събудим, усилва успеваемостта и концентрацията ни и ни оказва помощ по-добре да се съсредоточим върху дилемите.

Но кафето има и дефекти: дехидратира тялото, появяват се петна по зъбния гланц и може да провокира внезапно повдигане на кръвното налягане. За да се предпазите от тези неприятни последствия, е задоволително да изпиете чаша вода след кафето . Как работи това и за какво е значимо разкрива " Арт Кухня ".

Традицията на пиянство на кафе с хладка вода идва от страните на изток, където съществува от епохи. Хората от антични времена са пиели вода на първо място с цел да усетят по-добрия усет на кафето : в случай че след всяка глътка кафе почистваме рецепторите с вода, кафето ще придобие по-изразен усет.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Но значимостта на водата дружно с кафе е по напълно разнообразни аргументи. Първо, кофеинът има мощен диуретичен резултат, който доста дехидратира тялото. Дехидратацията може да докара до доста неприятни последствия, тъй че е належащо да се обърне особено внимание на наблюдението на равнището на течности в тялото. Ако изпиете чаша вода незабавно след кафето, връщате салдото на водата и намалявате риска от дехидратация. Не забравяйте, че тази чаша не би трябвало да бъде част от дневния ви банкет на течности. Второ, кафето е богато на растителни бои, които могат да трансформират цвета на зъбния гланц , изключително при честа консумация. Тук още веднъж стигаме до помощта на водата. Като изплакнете утайката от кафе с вода, вие предотвратявате реакцията на взаимоотношението сред киселините на кафето и зъбния гланц. В същото време не е належащо да си миете зъбите незабавно след кафето - това може да не е безвредно за здравето на вашите зъби. В допълнение, кофеинът може фрапантно да усили кръвното налягане, което като цяло е некомфортно, може даже да бъде рисково за хора, страдащи от хипертония. Водата понижава тежестта на сърцето и кръвоносните съдове, а рискът от изострен скок на кръвното налягане се понижава съвсем до нула.

ВИЖТЕ СЪЩО:
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР