Часът за един от най-дългоочакваните сблъсъци във Втора професионална лига

...
Часът за един от най-дългоочакваните сблъсъци във Втора професионална лига
Коментари Харесай

Настъпи часът за ударното дерби във Втора лига

Часът за един от най-дългоочакваните конфликти във Втора професионална лига този сезон настъпи. В ударното дерби на X кръг довечера, от 20:00 часа на “Васил Левски”, един против различен ще се изправят съставите на ЦСКА 1948 и Царско село. Клубове, които още преди началото на шампионата във втория ешелон обществено обявиха упоритостите си да нападат първото място и директната промоция в елита.

За страдание на “червените” почитатели обаче, резултатите на техните любимци все още са надалеч от предстоящото. Момчетата на Петко Петков, който в средата на август смени Валентин Илиев на поста, са едвам пети във краткотрайното класиране с актив от 16 точки - на цели осем зад водача и иден противник довечера.
 Пирин - ЦСКА 1948 @@@
Със сигурност паметният мач на Националния стадион довечера ще бъде повече от трогателен, като ще предложи здрави конфликти поради значимостта му. Единствено успеха ще запази възможностите на ЦСКА 1948 да нападна първото място, до момента в който възможна победа на “царете” ще им подсигурява комфорт и сигурност най-малкото до края на есенния дял във Втора лига.
 Царско село - Лудогорец 2 @@@
Предвид обстановката в групата и неприятното посещение, сигурно равенството също би се понравило на Никола Спасов и неговите момчета. При това състояние Царско село ще събере 25 точки в актива си, ще има пет преднина пред втория Монтана и осем пред Арда (Кърджали), Поморие и ЦСКА 1948.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ОЧАКВАЙТЕ ТУК ПРОГРАМАТА НА ЦСКА 1948 ПРОГРАМАТА НА ЦАРСКО СЕЛО ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ В ГРУПАТА ГОЛМАЙСТОРИТЕ НА ВТОРА ЛИГА Втора лига 10 кръг, понеделник 8 октомври  ЦСКА 1948 20:00предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР