Часът по биология може никога повече да не бъде същия,

...
Часът по биология може никога повече да не бъде същия,
Коментари Харесай

Училище в матавселената: Как децата влизат в човешкото тяло, за да разгледат сърцето?

Часът по биология може в никакъв случай повече да не бъде същия , тъй като учениците към този момент могат да „ влязат “ в човешкото тяло и да прегледат сърцето от всички страни. За първото виртуално учебно заведение в метавселената споделя организация Ройтерс.

Ученици в Reddam House School, намиращо се в британския град Бъркшир, употребяват VR устройства , с цел да влязат в метавселената по време на интерактивните си уроци. Те освен могат да имат непосредствен контакт с вълнест мамут, само че и да разместват планетите в Слънчевата система.

Това е жаргонен термин, който се отнася до самовлюбено, мързеливо, мърляво или алчно държание

„ Беше ужасно – можех да пипна сърцето и даже да го преместя на друго място. Ако бяхте в естествена класна стая, не бихте могли да извършите това. Беше в действителност ужасно. Харесах това преживяване “, споделя 15-годишната Саския.

„ Те могат да манипулират обектите, да ги прегледат от всички страни , могат да видят по какъв начин работят, могат да се срещнат с функционалностите им. И по този начин те в действителност получават по-добро обучение “, изясни и учителят по естествени науки Йоана Драгомир.

Създаването на успореден дигитален свят е фантазия на Марк Зукърбърг

„ Училище в метавселената “ е план, който се създава от Inspired Education Group в съдействие с влиятелното учебно заведение Reddam House. „ Плановете са уроците да станат налични за нашите възпитаници от всяка точка на света “, изяснява основният изпълнителен шеф на онлайн учебните заведения Ашли Харолд.

Училището си има цифров близнак в метавселената - тъкмо копие на Reddam House School. То сплотява възпитаници от целия свят, с цел да бъдат обучавани във виртуална действителност. Така 84 разнообразни учебни заведения в 24 разнообразни страни ще могат по едно и също време да участват на еднакъв урок.

За изявлението ѝ с Адам Райноха е основан специфичен аватар по неин облик

Реалното учебно заведение е ситуирано западно от Лондон, а учениците всеки ден влизат в остаряла постройка от викторианската ера. Дигиталният близнак е основан посредством свързване на хиляди изображения, като доста от VR уроците в него се организират пред компютъра в разнообразни точки по света.

Интерактивните образователни предмети все още включват естествени науки, история, изкуство и география. „ Можем да вършим научни опити, които другояче биха били невъзможни или прекомерно рискови за осъществяване в класна стая. Можем също да го използваме в предмети като география, с цел да създадем незабавна екскурзия на всички места по света “, отбелязва и Нейтън О’Грейди, началник на плана от страна на Inspired Metaverse.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР