Часът е 04:12 часа сутринта на 26 май и ние,

...
Часът е 04:12 часа сутринта на 26 май и ние,
Коментари Харесай

Българка от полета на Wizz Air, кацнал във Варна, а не в София, с подробен разказ за случилото се, покъртително е!

Часът е 04:12 часа сутринта на 26 май и ние, една група български жители, към 10 индивида се намираме в аероплан на Wizz Air, бедстващи на летището във Варна. Това сподели българка в обществената мрежа TikTok, научи Varna24.bg . Клипът й идва след новината, с която ви запознахме по-рано, че в петък сутринта към 10 български жители се барикадирали в аероплан, който вместо на летище София, кацнал във Варна. Сагата почнала още в Абу Даби, откъдето самолетът изхвърчал с близо 3 часа забавяне.

Жената изяснява, че заради виновност на самолетната компания те са кацнали на неправилното летище. " Сагата стартира с отсрочване на полета с няколко часа, което докара до неспособност за кацане на летище София поради ремонт и полети, които идват след 12 ч. няма да могат да кацнат на това летище. Въпреки, че от самолетната компания и екипажа са знаели, че ние няма да можем да кацнем на летище София, без да ни осведомят, ни качиха на самолета, ревизираха ни билетите и 15 мин. преди да кацнем на летище Варна, а не на летище София - водачът ни изясни, че ние ще кацнем на неверното летище ", изяснява сънародничката ни.

" Поръчани бяха 5 рейса, които би трябвало да ни извозят от летище Варна до летище София, което значи, че една огромна част от хората няма да могат да отидат на работа или да си свършат уговорките. На всичко от горната страна самолетната компания отхвърля да спомага по всевъзможен метод с изключение на с тези 5 рейса, а след това се явяват и органи на Гранична полиция, които ни дават 10 минути да си помислим дали да слезем непринудено от самолета, или ще ни арестуват и с белезници ще ни смъкват от този аероплан, в това число и децата ", споделя още дамата.

Целия роман можете да видите във видеото.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР