Час след противозаконно отнемане на автомобил е задържан извършителят на

...
Час след противозаконно отнемане на автомобил е задържан извършителят на
Коментари Харесай

Хванаха крадец на товарен автомобил във Варна

Час след незаконно лишаване на автомобил е арестуван причинителят на действието. Той е на 23 години и не е прочут на органите на реда.

На 22 декември, към 21 часа, в с. Старо Оряхово, за зареждане на магазин за хранителни артикули, стопира товарен автомобил " Мерцедес ". Водачът му оставя транспортното средство с работещ мотор и ключ на контакта и слиза за товаро - разтоварни действия. Докато прави своите служебни задължения, автомобилът е лишен от незнайно лице, което се отдръпва в незнайна посока.

Незабавно е подаден сигнал в полицията. Предприети са заградителни дейности в целия район. Автомобилът е засечен от екип на IV районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи при ОДМВР - Варна, който прави опит да го спре. Водачът не се преценява с подадения сигнал за стоп и продължава придвижването си, поемайки по Аспарухов мост в посока Варна. Полицейският екип потегля след МПС, като в дейностите по задържането му се включват и екипи на I районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи при ОДМВР - Варна.

На кръгово кръстовище на ул. " Девня ", лидерът на " Мерцедес " -а губи надзор и се обръща странично. Мъжът не е потърпевш. Същият е открит като 23-годишния Т.Д. от с. Любен Каравелово, незнаен на органите на реда. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна. На Т.Д. е повдигнато обвиняване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР