Час след началото на коалиционния съвет на Обединени патриоти стана

...
Час след началото на коалиционния съвет на Обединени патриоти стана
Коментари Харесай

Волен Сидеров бойкотира коалиционния съвет на Обедини патриоти! Нямало логика да присъства

Час след началото на съдружния съвет на Обединени патриоти стана ясно, че водачът на една от партиите в дребната ръководеща коалиция няма да се яви.
"Не участвам на Коалиционен съвет. НФСБ преди 6 дни смъкна политическо доверие от мен като ръководител на ПГ на Оперативна програма ", написа на формалната си страница във фейсбук водачът на Политическа партия „ Атака “ Волен Сидеров.
„ Вътрешна македонска революционна организация не взе никаква позиция по този въпрос, а мълчанието е знак на единодушие с НФСБ. При това състояние няма логичност да бъда на тази среща “, прибавя той.
Председателите на други две обединения в Обединени патриоти - Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов са на съвещанието. То се организира в кабинета на депутата от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов в постройката на Народното събрание на пл. „ Княз Александър I “.
Освен вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов на срещата са и депутатите от НФСБ Борис Ячев и Валентин Касабов.
Коалицията "Обединени патриоти " би трябвало да разиска настояването за оставка на Валери Симеонов като вицепремиер по отношение на изявлението му за майките на деца с увреждания, че са кресливи дами с сякаш заболели деца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР